Copiii vulnerabili au nevoie de tine pentru a merge mai departe

Redirecționează 3,5% din impozit pentru copiii care au nevoie de tine!

Sunt copii care nu mai au părinții alături și care au nevoie să crească într-o familie. Sunt copii care trăiesc în condiții grele și care sunt la risc să fie separați de părinți, din cauza sărăciei. Sunt copii care sunt pe punctul de a abandona școala primară sau gimnazială. Separarea înseamnă singurătate, traume, dureri care nu se vindecă atât de ușor.

Implică-te pentru ei, nu te costă decât câteva secunde din timpul tău!

Dacă ai fost angajat cu carte de muncă în 2023, completează formularul de mai jos ⇓
De restul ne ocupăm noi!

Vei fi redirecționat către www.redirectioneazaimpozit.ro/asociatia-favor, unde vei putea completa datele tale online și vei putea semna formularul

Dacă ai realizat venituri din activități independente, descarcă declarația de mai jos, completează și trimite-o la ANAF

Mulțumim pentru fapta bună!

⇓ DACĂ vrei să te ocupi personal de depunerea formularului ⇓

Cei 36 de copii sprijiniți ZILNIC îți sunt recunoscători

Apoi depune formularul

Poți face asta prin mai multe moduri:

1. Scanează formularul și împuternicirea. Apoi trimite-o către Asociația FAVOR pe adresa contact@asociatiafavor.org
  2. Online, prin intermediul serviciului ANAF “Spațiul privat virtual” sau “e-guvernare

Dacă strângi mai multe formulare de la prieteni și colegi, scrie-ne la adresa contact@asociatiafavor.org  sau sună-ne la 0743 003 881 pentru a identifica împreună cea mai ușoară metodă de depunere.

ATENȚIE!  Pentru ca asociația să poată depune formularul în numele tău sau al prietenilor tăi, este necesar ca fiecare dintre voi să semneze o împuternicire. Durează un minut în plus, dar face ca formularul să fie validat.