ZIUA LUI POGANY!  – noiembrie 2021

Ce zi minunata a fost cand Pogany si mama lui , Ilinca Istrate, au vizitat copiii la Centrul Curcubeu!  Toata lumea s-a simtit foarte bine!  Pogany a venit cu multe cadouri, imbratisare pentru toti, si multa dragoste!  Copiii au si avut oportunitatea sa-isi creaza proprie papuse distractive!
Multumim Ilinca!  Va mai asteptam cu brati deschise!

Aventura Park Bacău

Copiii mai tineri de la Centrul Curcubeu au fost încântați de o zi de excursie uimitoare! Dimineața a fost petrecută la Aventura Park, cu tiroliane şi trasee printre copaci.
După o vizită fascinantă la muzeul de științele naturii ne-am bucurat de mașinuțe, sărituri pe trambulină cu ham și înghețată în parcul central al orașului!

Ziua copilului 2018

Ziua Internațională a Copilului a fost plină de multă distracție pentru copiii din trei sate.
Activitățile organizate de echipă noastră mare de voluntari au inclus pictatul pe față, trambuline, jocuri cu parașuta, vată de zahăr pe băț, bețe de salată de fructe învelite în ciocolată, proiecte de artă și karaoke.

Excursie la Băile Figa - Septembrie 2019

Mulțumită unei invitații foarte speciale, copiii de la Centrul Curcubeu s-au bucurat de un timp minunat săptămâna trecută! O excursie prin ţară până la zona recreațională Băile Figa. un loc frumos amenajat! Aceasta este o zonă recent dezvoltată, cu multe bazine de înot diferite, tobogane de apă și alte facilități.
Cazarea confortabilă oferită de gazda noastră a inclus o cameră de joacă în beci, perfectă
pentru seri distractive după zile întregi la piscine și la terenurile de tenis. Pe drum am putut deasemenea să ne bucurăm de peisaje, oprindu-ne la Lacul Roşu şi pentru o scurtă drumeție până la o peșteră interesantă din pădure.
Deși mulți dintre copii erau oarecum temători de apă înaintea excursiei, după puțin timp la piscine, toată lumea se simțea confortabil şi se bucura enorm! Pentru mulți dintre ei, a fost prima dată când au înotat şi prima dată în care s-au dat pe toboganele cu apă. Am încercat de asemenea primele noastre meciuri de tenis.

Super-eroi și Super-puteri

O săptămână extraordinară cu super-eroi și super-puteri la Centrul Curcubeu!
Cu o grămadă de jocuri și activități, filmulețe și povești de viaţă adevărate, copiii din Mărăști au explorat ce face un super-erou și cum putem să ne dezvoltăm cele mai bune calități în fiecare dintre noi. Bineînțeles, cea mai mare super-putere este Iubirea. Mulțumiri speciale super-voluntarilor noştri care au ajutat la a face din această săptămână o experiență de neuitat pentru copii!

Turneu Tenis de masă

Prietenii noștri speciali din Germania, Kai și Luci au pus la cale multe momente speciale pentru copiii de la Curcubeu., inclusiv un turneu de tenis de masă, completat de o tabelă de eliminări, medalii și trofee!

Școala Biblică Distractivă de Vacanţă - 2018, Fruntești

În prima săptămână a lunii August, FAVOR a organizat un program de școală de vacanţă în
satul Frunteşti.

Tema acestui an a fost “Înfrângerea Giganților!” Peste 60 de copii din trei sate au luat parte la aceste zile pline de educație distractivă.

Făcând vafe!

Majoritatea copiilor înscriși la Centrul Curcubeu nu au bucătărie sau apă curentă în casele lor.
Gătitul se realizează pe aceeași sobă care încălzește şi casa. În mod normal, ei se bucură de oportunitățile pe care le au la Centru de a învață numeroase aptitudini de gătit şi creerea diferitelor feluri de mâncare. În această zi, unele dintre fetele mai mici au avut un timp minunat făcându-şi propriile lor vafe de la zero ca mai apoi să le mănânce cu gem de casă.

Petrecere de sfârșit de an - Iunie 2019

Mulţumită unei iniţiative inspirate din partea elevilor de la Liceul Economic din Bacău, copiii din Mărăşti au celebrat ultima lor zi de şcoală cu o petrecere minunată la Centrul Curcubeu!

Jocuri, pictat pe faţă, costume, gustări şi cadouri au creat un timp special pentru toată lumea, dar şi oportunitatea perfectă pentru a-i ura „La mulţi ani” voluntarei noastre fidele, Diana!