Crăciun 2019

Mulţumită eforturilor depuse de prietenii noştrii de la Favor Westhausen e.V. şi de şcolile lor partenere, am avut 430 de cadouri frumoase de Crăciun de oferit în Mărăşti şi în satele vecine anul acesta.

Copiii de la toate grădiniţele şi şcolile din zonă au fost încântaţi să primească aceste cadouri minunate.

La Centrul Curcubeu, fidel tradiţiei, a avut loc o serbare cu toţi copiii şi familiile lor. Cântece, gustări, cadouri şi buna poveste veche de Crăciun au fost îmbărţite cu bucurie de toată lumea.

Pentru proiectul lor de “Oferit altora” de anul acesta, copiii au pregătit colinde şi cadouri pentru cei mai părăsiţi bătrâni ai comunităţii. În două echipe, am mers din casă în casă împreună cu voluntarii, copii, chitările şi pachetele de alimente. Nu am avut parte de zăpadă anul acesta şi o ploaie uşoară a ţinut pământul noroios, dar nu a putut stinge lumina şi bucuria aduse bătrânilor de către copii. Zâmbete calde şi lacrimi de recunoştinţă au ajutat copii să înţeleagă că au făcut un lucru minunat.

La Centrul Curcubeu

La Şcoli

Crăciun 2018

Am primit 415 cadouri de Crăciun minunate de la organizaţia noastră parteneră din Germania, Favor Westhausen e.V. Cu ajutor angajaţilor şi voluntarilor Favor, acestea au fost livrate copiilor din 11 sate izolate.

La Centrul Curcubeu

O mare celebrare de Crăciun este un eveniment extrem de aşteptat în fiecare an la Centrul Curcubeu. Copiilor li s-au alăturat părinţii şi fraţii pentru un timp de cântece, gustări, jocuri şi cadouri pentru toată lumea.

La Şcoli

Cu copii de la Centrul Curcubeu la Antoheşti

10 copii de la Centrul Curcubeu au luat parte în mod active în activitatea de final de 2018, aducând cadouri de Crăciun elevilor din alte trei sate in comuna Oncești. Deși ziua a fost foarte lungă, a fost o bucurie să-i vedem pe copiii noștri de la Curcubeu dăruind cu drag celorlalți. Au înţeles că este o binecuvântare mai mare să oferi decât să primeşti.

Crăciun 2017

FAVOR a distribuit cadouri minunate de Crăciun la 320 de copii nevoiași în decembrie

Crăciun la Centrul Curcubeu

O mare celebrare de Crăciun este un eveniment extrem de aşteptat în fiecare an la Centrul Curcubeu. Copiilor li s-au alăturat părinţii şi fraţii pentru un timp de cântece, gustări, jocuri şi cadouri pentru toată lumea.

La Şcoli

Aducând Craciunul la Antoheşti

Școala cu două încăperi din Antohești nu avea ce să le ofere copiilor de Crăciun. Copiii de la Centrul Curcubeu au experimentat bucuria de a oferi prin crearea unei minunate festivităţi pentru acești copii nevoiași. Copiii de la Curcubeu au pregătit jocuri, materiale pentru activităţi și cântece de împărtășit, împreună cu minunatele cadouri pentru fiecare dintre copiii de la Antohești. Dragostea, adevărata esenţă a Crăciunului, a umplut atmosfera!